Sant Adrià de Besòs 08930,ESP
freestylemsoficial@gmail.com

Els nostres campions

ESPANYA: CHUTY

Chuty campió

Amb la victòria del madrileny Chuty es va tancar, el passat dissabte 21 de desembre, la tercera temporada de Freestyle Màster Sèries a la capital. Els que vam tenir la sort d’assistir al Palau de Vistalegre, vam poder gaudir d’un increïble esdeveniment amb batalles que no van deixar insatisfet a cap dels espectadors. La lliga organitzada per Urban Roosters on es concentren els deu millors freestylers d’Espanya, va ser per tercera vegada justament adjudicada a Chuty, el qual es va batre en una intensa final amb BNET que va obtenir el tercer lloc del campionat.

ARGENTINA: TRUENO

Trueno campió

Trueno, el fenomen viral que es converteix en el guanyador de la FMS Argentina 2019. Mateu Palacios, AKA Trueno, es va coronar el passat 28 de desembre com el guanyador de la FMS Argentina a la seva ciutat natal després de derrotar Papo.
El freestyler originari del Bari de la Boca va començar la batalla marcant unes bones rimes i acorralant el raper de la Mar de Plata, que va despertar tard després de la ronda a cappella, el que no va ser suficient per fer-se amb la batalla.

MÈXIC: ACZINO

Azcino campió


La jornada 8 del FMS Mèxic es va celebrar a Mèrida i va comptar amb la consagració de Azcino com el primer campió de la història d’aquesta competició. Mauricio Hernández va vèncer a Jony Beltrán de forma directa i va assolir els 24 punts (de 24 possibles), el que el va convertir en guanyador de la Freestyle Màster Sèries del seu país. El millor raper del món va treure molta diferència en cada batalla que va disputar i va demostrar que domina Mèxic de la forma en què vol.

CHILE: TEOREMA

Teorema campió

Després de ser baixat de la Final Internacional de la Xarxa Bull Batalla dels Galls 2019, Teorema reaparèixer al consagrar guanyador del campionat de la primera temporada de FMS Xile. El freestyler oriünd de Cañete va vèncer a Stigma i va aprofitar la sorprenent caiguda de l’Endevinalla davant El Menor per proclamar-se vèncer després de quedar amb 20 punts, inabastables per als 18 amb què va quedar Endevinalla.

Translate »